BOUW

Structuurstaal wordt meer en meer gebruikt in de bouw vanwege zijn laag eigengewicht in vergelijking met beton. Ook zijn er veel meer architecturale vrijheden mogelijk. Om dat in goede banen te leiden hebben wij op vandaag de grootste automatische straalstraat van Europe met een opening van 3m op 3m die steeds met scherpkantig grit uw profielen de juiste straalgraad geeft. Ook zijn grote prefabonderdelen tot 20 meter lengte mogelijk wat uw montagetijd en kostprijs aanzienlijk zal reduceren.

Vervolgens kunnen de onderdelen zowel een thermische coating (zoals metallisatie en aluminisatie) krijgen als een zeer brede waaier van natlaktoepassingen voor anticorrosie en brandwerende doeleinden.

Ons kwaliteitsysteem wordt door een eigen QC/QR afdeling in de praktijk gebracht en getoetst om vervolgens volledig digitaal te worden verwerkt. Dit gebeurt steeds door NACE gecertifieerde mensen. Een zwaar hefvermogen tot 40 T maakt het plaatje compleet.

Buijsse Construct

Buijsse Construct is gespecialiseerd in asbestverwijdering, dakrenovatie, daken zonnepaneelklaar maken en gevelbekleding. Uiteraard bent u ook aan het juiste adres voor het reguliere onderhoud van een dak en de installatie van toegangskooiladders voor daken.

Buijsse Painting

Buijsse Painting is dé marktleider inzake industriële oppervlakte behandeling voor staal en beton. Onze twee productiesites langsheen de E17 in Lokeren en Temse, samen zo’n 20.000m² groot en met een hefvermogen tot 40 ton, zijn speciaal uitgerust voor alle coatingprojecten.  Wij zijn dé specialist om grote en/of zware constructies te stralen, metalliseren, aluminiseren (TSA) en spuiten.  Onze enorme spuithallen laten toe om grote volumes staal en beton in een korte periode te verwerken.

Buijsse Projects

Buijsse Projects is onze werfafdeling. Een team van een honderdtal coatingspecialisten staat in voor enerzijds onderhoud en herstellingen (touch up en spot repair) van stalen en betonnen constructies, maar anderzijds ook voor grote renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Projecten