Petrochemie

Een sterk groeiend marktsegment voor Buijsse International is dat van de petrochemie.  Dit veeleisende marktsegment, zowel qua veiligheids- als kwaliteitsvereisten – draagt onze grootste interesse weg.  Hier kunnen wij onze technische expertise en onze persoonlijke dienstverlening tot het hoogste niveau botvieren.  Het is net dat niveau dat vooraanstaande petrochemische bedrijven zoals BASF, Shell, Total, ExxonMobil, Vopak, Global Gas Solutions, Saudi Aramco, Taminco, Statoil,… vereisen.  Daar waar anderen stoppen, daar start Buijsse International.  Wij gaan elke uitdaging aan en kunnen de grootste petrochemische bedrijven tot onze klantenportefeuille rekenen.

De brandvertragende coating is een applicatie die vooral in de petrochemie opgang maakt.  Ook anti-corrosieve coating wordt er heel veel aangebracht.

Daarnaast doen we heel veel straalwerk in de petrochemie zoals brandstoftanks.

Buijsse Specials

Buijsse Specials is helemaal afgestemd op de markt van olie en gas. Wij staan in voor de coating van grote petrochemische installaties (brandstoftanks zowel binnen als buiten, pijpleidingen, manifolds, spools, …) en zijn in alle havengebieden van de Benelux actief.

Buijsse Painting

Buijsse Painting is dé marktleider inzake industriële oppervlakte behandeling voor staal en beton. Onze twee productiesites langsheen de E17 in Lokeren en Temse, samen zo’n 20.000m² groot en met een hefvermogen tot 40 ton, zijn speciaal uitgerust voor alle coatingprojecten.  Wij zijn dé specialist om grote en/of zware constructies te stralen, metalliseren, aluminiseren (TSA) en spuiten.  Onze enorme spuithallen laten toe om grote volumes staal en beton in een korte periode te verwerken.

Projecten