Certificaten

VCA

Veiligheid voor alles!  Buijsse International draagt veiligheid erg

hoog in het vaandel.  Samen met gezondheid en milieu behoort ze tot de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen van ons bedrijf.  Wij maken geen compromissen als het om de veiligheid van uw en onze medewerkers gaat!

Zo analyseerden en inventariseerden wij intern en met behulp van externe partners de arbeidsrisico’s in onze atelier en op dewerf.  Dat leverde ons het VCA-certificaat op (Veiligheids Checklist Aanemers).

Door eerdere investeringen en inspanningen ter verbetering van de werkomstandigheden en de arbeidsveiligheid, hebben wij inmiddels een ‘tweede VCA-ster’ binnen gehaald.  Een mooie beloning voor het geleverde werk en de prima veiligheidsmentaliteit van al onze medewerkers.

Buijsse International is meer dan ooit uw partner om uw project in alle veiligheid in ons atelier of op uw werf tot een goed einde te brengen.  Neem geen risico’s, doe een beroep op dé specialist in de markt : Buijsse International!

KLIK HIER voor meer informatie omtrent VCA

NACE LEVEL II

Buijsse International heeft meerdere Nace gekeurde instructeurs, zelfs tot het niveau 2.  Het Amerikaanse Nace-certificaat is een garantie omtrent expertise en juiste aanpak in corroderende en roestige omgevingen.  O.a. mevrouw Krista De Vos is onze Nace Level II Instructeur.

In het najaar 2015 zullen nog medewerkers van Buijsse International de Nace-opleiding volgen.  Wij willen deze kennis borgen in onze organisatie!

Wij gaan zelfs voor een Nace Level III certificaat in ons team binnen het jaar!

KLIK HIER voor meer informatie omtrent NACE LEVEL II

ISO 9001/2018

Buijsse International implementeert momenteel volop het ISO-kwaliteitsopvolgingssysteem doorheen de ganse organisatie.  Parallel met de invoering van een nieuw ERP-pakket, zal ISO de rode draad vormen in alle onze activiteiten van A tot Z.  Hierbij zal compleet vernieuwde documentenstroom een optimale projectopvolging garanderen.  Dit om u als klant enkel de allerbeste service te bieden.  Zoals in de missie gesteld, staat onze klant immers absoluut centraal in ons business model!  Wij noemen dit “extreme customer centricity”.

Inmiddels is 80% van het werk gedaan, de certificatie wordt verwacht in september 2015.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent ISO 9001

Infosteel

Ondanks het feit dat dit certificaat niet voor Buijsse International van toepassing is – wij zijn immers geen staalconstructeur – hebben wij bijzonder veel kennis inzake staalconstructie, meer bepaald de EN1090 norm, mede ondersteund door Infosteel.  Dit vergemakkelijkt sterk het overleg met staalleveranciers van klanten, als we de specificaties van het voorliggend project analyseren.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent INFOSTEEL

APAC

Als constructiewerkhuis is Buijsse International lid van APAC : de Vereniging Verzekering Anti-Corrosie Verf.  Meteen uw garantie op kwalitatief topwerk!  Want de onafhankelijke technische controle op de werken gebeurt door o.a. de gerenommeerde inspectie- controle- en certificatiedienst AIB-Vinçotte.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent APAC

VOM

Buijsse International is eveneens lid van VOM, de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen.  Evident.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent VOM

AVIMET_KWALITEITSLABEL

Sinds 2001 beschikt Buijsse International over het Avimet-kwaliteitslabel, toegekend door de onafhankelijke certificatiedienst AIB Vinçotte.  Dit certificaat bevestigt onze deskundigheid inzake metalliseren volgens de regels van de kunst.  En garandeert u dat onze uitrusting en installaties strikt voldoen aan alle vigerende normen.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent AVIMET-kwaliteitslabel

FMB

Ook hiervan zijn we reeds jaren lid, opdat we ook inzake metallisatie over de allerlaatste evoluties beschikken.

KLIK HIER voor meer informatie omtrent FMB (Federatie van Metalliseurs België)

BCCA

Buijsse International werkt met BCCA gecertifieerde schilders.

Norsok

Buijsse International werkt met Norsok gecertifieerde schilders.