background

HISTORIEK

YOU’VE GOT OUR PROTECTION

1972

In 1972 heeft dhr Roger Buijsse het schilderbedrijf ‘Buijsse Painting’ opgericht en is zich door de jaren heen steeds meer gaan specialiseren in industriële schilderwerken, voornamelijk van stalen constructies. Hij investeerde onder meer in één van de grootste automatische staalstraalmachines in de regio, waarmee hij de basis heeft gelegd voor een duurzame groei. Zijn motto was : “de duurzaamheid van staal, daar zijn we sterk in”. Na een bloeiende loopbaan heeft hij de fakkel doorgegeven aan zoon Patrick en dochter Petra Buijsse, die nog steeds actief zijn in het bedrijf. Er is dus al meer dan 40 jaar expertise in de markt van industriële schilderwerken.

2015

Begin 2015 is de bedrijfsnaam gewijzigd van Buijsse Painting naar Buijsse International. Dit om duidelijk te maken aan onze klanten dat wij klaarstaan om internationale projecten aan te vatten in de gekende stijl van Buijsse : met een hoge technische expertise, een perfecte kwaliteit en een onberispelijke dienstverlening, ook over de landsgrenzen heen!

2015

Medio 2015 werd een extra site in Temse van 20.000 m² in gebruik genomen met als doel grote volumes aan te kunnen zowel qua omvang als qua gewicht.

×